Creation: Free Design

 

designlab lk home contact 01

 

hey you! yeah, you!

 

Op zoek naar de nieuwste fashiontrends? Of zoek je iemand om van begin tot eind een unieke fashion collectie voor je te ontwerpen? Designlab Lk helpt jou met elk fashion-design-project.

Inzetbaar als freelance fashion- en print designer, hebben we alle expertise in huis voor het maken van de tofste designs. Altijd volgens de laatste modetrends en met dat speciale beetje extra, onze eigen unieke Designlab Lk touch.

Van trend research, visualisatie, conceptontwikkeling en het maken van moodboards, tot het klaarmaken van collecties in technische tekeningen en stylesheets. Ontworpen om op te vallen, maar aantrekkelijk voor een breed publiek. Met oog voor detail, altijd op zoek naar de beste stoffen en ontworpen voor de perfecte pasvorm.

Tijdens het reizen raken we geïnspireerd door 'beautyness' van over de hele wereld. Een paar van onze favoriete modeontwerpers en stijliconen zijn: Gucci, Chanel, Isabel Marant, Kate Moss, Erin Wasson, de Olsen twins, Cara Delevigne, Maja Wyh, Lizzy van der Ligt en Gigi Hadid. Oh, en niet onbelangrijk, we hebben een enorme crush op animal prints en zijn dol op het mixen en matchen van prints.

Neem gerust een kijkje bij onze werkervaring en ons portfolio of... ‘Let’s get in touch’! We komen graag bij je langs om ons werk te showen.

designlablk home work new

designlab lk home the story 01

 

designlablk home blog designlablk home service new

contact


designlab lk

loes kuiper
amsterdam area
loes@designlablk.com

zoeken

 

 

 

 

 

 

bedankt voor je bezoek


copyright 2017  I  designlab lk
designlablk arrow small

volg ons

ico instagramico pinterestico linkedinico facebook